We horen graag van u. Hieronder beantwoorden we zoveel mogelijk vragen die u zou kunnen hebben na het bekijken van onze website. Mocht u andere vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. dat kan via onze Contact pagina.

Is het mogelijk om producten op te halen?

Ja dat is mogelijk. Stuur ons even een mailtje via de Contact pagina, dan nemen we contact met u op om een afspraak te maken.

Ik wil meerdere producten bestellen, kan ik dan korting krijgen?

Als je meerder producten bestelt kunnen we we in ieder geval de verzendkosten optimaliseren. Stuur ons even een mailtje via de Contact pagina, dan nemen we contact met u op om uw wensen te bespreken.

Ik zoek een product maar het is niet beschikbaar in de winkel. Kunnen jullie me helpen?

Ja dat is zeker mogelijk. Laat ons even met een mailtje via de Contact pagina weten wat u zoekt, dan laten we u z.s.m. weten wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb een producten die ik wil aanbieden in de Kneut.nl winkel. Zijn jullie hierin geïnteresseerd?

Wij zijn zeker geïnteresseerd u jouw producten, mits deze in ons assortiment passen.

Heb je producten die je wilt verkopen via onze winkel? Laat het ons weten via de Contact pagina dan bespreken we dit graag met je.

Kan ik voor duurdere producten de kwaliteit eerst controleren?

We begrijpen dat je graag de kwaliteit van producten wilt beoordelen. We kunnen een afspraak maken om dit bij ons te doen. Ook is het mogelijk om dit via een online videogesprek te doen, dat scheelt u reistijd. Stuur ons even een mailtje via de Contact pagina, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken.


Kneut.nl is een website van

Seneqa B.V. te Heiloo

KVK nummer 75581930

BTW nr NL860330576B01


Algemene verkoopwaarden zijn hier te vinden: Link.

Scroll naar boven